IBRI NIJE RASTURILA BRAK, ALI JE JEDNA VEZA SPORTISTE PUKLA ZBOG VATRENE DILETE! Pogledajte kako izgleda on, FRAJERČINA

02. 11. 2020 - 18:16 | Bikini

Atraktivna italijanska voditeljka Dileta Leota privlači veliku pažnju medija širom svijeta svojim izgledom i mnogi je proglašavaju najljepšom i najzgodnijom sportskom novinarkom na svijetu.

Nakon što je raskinula vezu sa poznatim bokserom Danijeleom Skardinom, javnost se uglavnom bavi ko je njena nova ljubav.

screenshot-1
Mediji na Apeninima su je čak u jednom momentu povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, i pisali da je fudbaler Milana s njom prevario svoju suprugu, ali sve to je bilo samo šuškanje, a oboje su demantovali priče o aferi i rekli da su samo prijatelji.

screenshot-2
Ipak, čini se da je Dileta ipak izazvala jedan veliki raskid poznatog para u Italiji. Poznati biciklista i jedan od najpoželjnijih sportista Ignacio Mozer prekinuo je vezu sa modelom Sesilijom Rodrigez, a kao razlog italijanski mediji navode Diletu.

Već određeno vrijeme se šuška o vezi Dilete i Ignacija. Ništa još uvijek nisu javno potvrdili, ali gdje ima dima ima i vatre.

Ignacio je član poznate biciklističke porodice Mozer. Bio je šampion u juniorskoj konkurenciji, a 2012. godine osvojio je bronzu na Evropskom prvenstvu.

screenshot-3

screenshot-4

Sport.ba