"HTIO SAM DA GA UBIJEM ILI BI ON MENE!" Mihajlović otkrio sve detalje legendarnog SUKOBA sa Ibrahimovićem koji se više od decenije prepričava u Italiji!

21. 11. 2020 - 16:13 | Druga strana sporta

Siniša Mihajlović, srpski fudbalski trener, govorio je o anegdoti koja se decenijama prepričava u Italiji. Veliki igrač, veliki šmeker, ali i izuzetno temperamenta, Miha je kroz karijeru često ulazio u sukobe sa protivničkim napadačima.

Najčuveniji je onaj sukob sa Zlatanom Ibrahimovićem, a upravo toga se podsetio prilikom promocije autobiografije "Životna utakmica", koju je juče predstavio svijetu.

Jedna od tema bio je i prvi susret sa Ibrahimovićem, "lošim dečkom" evropskog fudbala.

- Igrali su Juve i Inter, zakačili smo se, krenuo sam ka Juventusovoj svlačionici, htio sam da ga ubijem, ili bi on ubio mene, ko zna. Zaustavio me je Bufon u posljednjem trenutku. Ali, poslije je došao u Inter, vidio sam da je sjajan momak i postali smo prijatelji - izjavio je Mihajlović, a prenosi "B92".

Trener Bolonje je prošle sezone želio da angažuje Ibrahimovića, ali od do tog poteza nije došlo.

- Preveliki je za Bolonju, bio bi to nevjerovatan transfer, ali pojavio se Milan. Šteta, da nije bilo njih, možda bi ipak došao. Rekao je da će mi javiti kad odluči, održao je riječ - dodao je Mihajlović.