POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE: Nervoznog Zidanea naljutilo PITANJE NOVINARA O OVOM IGRAČU

21. 11. 2020 - 19:14 | Druga strana sporta

Real Madrid je posrnuo na drugom ligaškom gostovanju zaredom. Nakon što je izgubila na Mestalli od Valencije, momčad Zinedinea Zidanea je uzela bod kod Villarreala. Susret je završio rezultatom 1:1.

Aktualnog španjolskog prvaka je u vodstvo već u drugoj minuti doveo napadač Mariano Diaz, a izjednačenje i konačni rezultat je u 76. minuti postavio Gerard Moreno iz kaznenog udarca. Bio je to četvrti jedanaesterac protiv Reala u posljednje dvije utakmice.

Zidane žali što njegova momčad nije uzela sva tri boda
Nakon susreta je Zidane odgovarao na pitanja novinara koje je zanimalo zašto je Isco ušao tek u 65. minuti umjesto Martina Odegaarda.

"Isco je igrač Real Madrida. On ostaje s nama i nema potrebe za razgovor o toj temi. U momčadi je puno umora, ali snaga s kojom su igrači igrali je nevjerojatna i imali smo prilike za uzeti sva tri boda. Šteta što nismo", rekao je francuski trener.

Luka Modrić je igrao cijelu utakmicu
On je izgubio živce nakon što je upitan zašto je Eden Hazard izvađen iz igre u 65. minuti. Njega je zamijenio Brazilac Vinicius.

"Ne brinite. Vi radite ono što radite, a mi nastavljamo sa svojim poslom. Hazard također. On nije igrao dugo i moram mu dozirati minutažu. On je s nama i osjeća se dobro", zaključio je Zidane koji je Luku Modrića koristio tijekom cijelog susreta.