OGLASIO SE ZIDANE NAKON TEŠKOG PORAZA: Otkrio ostaje li trener Reala

01. 12. 2020 - 22:49 | Drugi pišu >> Fudbal

Real Madrid drugi put ove sezone izgubio je od Šahtara u skupini B Lige prvaka. Prijeti mu ispadanje iz grupe, prvi put u historiji kluba.

Real je s 2:0 poražen u Kijevu u utakmici 5. kola grupne faze Lige prvaka, a pogotke za Šahtar zabili su Dentinho u 56. minuti susreta i Manor Solomon u 83. Posljednju utakmicu u skupini Real igra protiv Borussije Mönchengladbach.

Nakon utakmice u Kijevu španjolska Marca na naslovnici je objavila kratak dojam s naslovom "Katastrofa. Ovdje se nitko ne može spasiti". 

Oglasio se i Zidane: "Neću odstupiti. Prošli smo i ranije kroz teške trenutke, prolazimo ih rezultatski i sada. To je sada realnost, ali idemo dalje. Znali smo da je utakmica protiv Šahtara finale, tako smo se i spremali. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, ali nismo uspjeli zabiti. Ostala je jedna utakmica do kraja i moramo je dobiti."

"Imam dovoljno snage i dat ću sve od sebe kao što sam uvijek radio. I moji igrači dat će sve od sebe. U prvenstvu prije neki dan nismo zaslužili pobjedu, ali večeras jesmo. Moramo dignuti glave i razmišljati samo o sljedećoj utakmici. Ne postoji druga opcija, samo fokus na sljedeću utakmicu."

"Nakupilo se puno toga, ali večeras smo pritiskali, oduzeli smo mnogo lopti, stvarali smo šanse. Ovaj poraz nije krivnja igrača niti prikazuje ono što se dogodilo na terenu. Moramo nastaviti vjerovati u ovo što radimo unatoč svim udarcima. Težak je ovo trenutak za klub, ali moramo ga podnijeti ponosno i dostojanstveno. Šteta, nismo zaslužili poraz. Danas pobjeda nije bila moguća, ali u posljednjoj utakmici u skupini moramo pobijediti, vjerujemo u to i borit ćemo se do kraja."