Kapelo: Milan može osvojiti naslov prvaka

02. 12. 2020 - 15:51 | Fudbal

Trofejni talijanski nogometni trener Fabio Kapelo (Capello) vjeruje da Milan može otići do kraja i osvojiti naslov prvaka u Seriji A, a pohvalio je i rad trenera "rossonera" Stefana Piolija.

873x400

- Pobjede protiv Napolija (3:1) i Fiorentine (2:0) u posljednja dva kola bile su impresivne, a posebice ona protiv Napolija. U obje utakmice Milan je nametnuo svoj ritam i kontrolirao je utakmicu kao što to čine velike ekipe. Milan ima pravo ciljati visoko i sigurno je da je kandidat za osvajanje naslova prvaka Italije - izjavio je za talijanske medije Kapelo i dodao:

- No, biti će teško, jer Inter i Juventus su ekipe koje su pune kvalitetnih igrača, a iz pozadine prijete Napoli, Lacio i Atalanta, prenosi Hina.

Nakon devet kola Milan je neporažen i vodi na prvenstvenoj tabeli sa 23 boda. Inter i Sasuolo imaju po 18, a Napoli, Juventus i Roma po 17 bodova.

Capello (74) je pohvalio i rad trenera Stefana Piolija.

- Pioli ima veliko znanje, dok je vodio Lacio i Fiorentinu istaknuo se svojim idejama i pokazao je karakter. No, ima onih koji ga potcjenjuju bez razloga - rekao je Kapelo, koji je sa Milanom od 1991. do 1996. godine osvojio četiri naslova u domaćem prvenstvu te Ligu prvaka (1994).

Sport.ba/Avaz