NAJPOZNATIJI BH. PAR

Amra i Edin Džeko prosavljaju petu godišnjicu braka: Ovako su se mijenjali kroz godine

13. 01. 2021 - 07:35 | Drugi pišu
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naš proslavljeni fudbaler Edin Džeko i njegova supruga Amra, vjenčali su se na petu godišnjicu veze, a osim objave na društvenim mrežama, za širu javnost, njihovo vjenčanje je ostalo misterija. Vjenčali su se 2016., nakon što su u februaru iste godine i dobili kćerkicu Unu.  Amra je tom prilikom na Facebook profilu svom prezimenu dodala i Džeko.

U opisu fotografije koja je objavljena na Facebooku i Instagramu te na kojoj se vidi sretni i zagrljeni par je napisala: “When You and I stand strong together, no one can stop Us – ‪#‎HappyAnniversary”. Amra je i jučer na svom Instagram storyju dodala sliku s vjenčanja, na kojoj je čestitala svom suprugu godišnjicu.

untitled

O početku njihove veze dugo se šuškalo, no, nijedno nije željelo komentirati, sve dok Edin Džeko na Twitteru nije objavio fotografiju s Amrom, koju je pratila i poruka: “Molim vas slijedite moju djevojku” sa linkom njenog profila. Nedugo nakon što je Edin objavio vezu s Amrom, na Twitteru se javila i Amra postavivši zajedničku fotografiju uz opis: “My Love”.

Veza je obznanjena ali domaća javnost je čekala s nestrpljenjem njihovo prvo službeno pojavljivanje. Ono je uslijedilo na Sarajevo Film Festivalu u julu 2012.godine. Od tada do  danas interes za njihovu ljubav je samo rastao. Postali su omiljeni par domaće javne scene čiji život se pratio iz sedmice u sedmicu.

Amra o vezi nije mnogo govorila, imali smo priliku nakon što su obznanili da su zajedno sresti je u Cazinu, gdje je snimala film „Ja sam iz Krajine, zemlje kestena“. Bila je sretna, uživala je u najljepšim trenucima veze koja je bila na početku i koja se u godinama koje su uslijedile razvila u pravu ljubavnu bajku, a ovako su se mijenjali od početka veze pa sve do danas.

amra-dzeko1

.

edin-novo1

.

edin-novo3

.

edin-novo5

.

edin-novo6-1

.

edin-novo7

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)