SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Hrvatska tek u drugom poluvremenu slomila Angolu, ali ovo je sve zasjenilo: Region plače od smijeha time-outu Line Červara

17. 01. 2021 - 19:30 | Ostali sportovi

Hrvatska rukometna reprezentacija je u drugom kolu skupine C s dosta muke, puno teže nego što konačni rezultat pokazuje, pobijedila Angolu 28:20.

Nakon senzacionalnog remija s Japanom u prvom kolu, očekivalo se da će viceprvak Europe lako pobijediti predzadnju momčad s posljednjeg SP-a. Ipak, igrači Line Črvara su se pošteno oznojili.

Hrvatska je u prvom poluvremenu igrala loše, u napadu nije bilo ideje, Červar je previše lutao tražeći idealnu postavu, a u odbrani je curilo na sve strane.

e9e9b7a3-2829-4d65-a504-73a6788cbf4e

Hrvatska je tek individualnom kvalitetom u drugoj polovini nastavka utakmice uspjela slomiti afričku momčad i uvjerljivim rezultatom zaključila je utakmicu koju je morala odigrati puno bolje.

Na poluvremenu je bilo samo 12:11 za Hrvatsku. Lino Červar održao je bizaran time-out minutu prije kraja prvog dijela u kojem je organizirao posljednji napad Hrvatske, ali prema licima igrača činilo se kao da niko nije tačno shvatio upute. 

''Igramo 7 na 6. Do kraja. Skačemo na zadnjih 5 sekundi. Srednjeg igra ovaj, ovaj, desnog vanjskog igra ovaj, da, igramo do kraja'', rekao je Červar, a igrači su ga zbunjeno gledali. Jedan od njih je upitao: "Tko igra srednjeg?", ali nije dobio odgovor.