Dana White objavio da se Khabib VRAĆA, a sad se on oglasio: NURMAGOMEDOV JASNO PORUČIO

21. 01. 2021 - 12:27 | Borba

Khabib Nurmagomedov u razgovoru za ruski Sport24 odbacio mogućnost da se vrati u oktagon

Prvi čovjek UFC-a, Dana White, slavodobitno je objavio poslije sastanka sa Khabibom da postoji mogućnost da se on vrati u oktagon. Ipak, dagestanski borac u razgovoru za Sport24 ističe da mu to trenutno nije u planu, i da je Dana White očito shvatio njegove riječi onako kako njemu odgovaraju.

- Znate li što sportiste tjera naprijed? Glad! Mora biti neke motivacija i gladi, ako tog nema, onda nema niti uspjeha. Dugo sam u sportu, ovo radim cijeli život i postigao sam gotovo sve što sam mogao. Trenutno ne postoji neko protiv koga bih se htio boriti. Znam da ima jako puno boraca koji žele nešto zaraditi i koji žude za nekim stvarima, no što im ja mogu? Puno ljudi ne želi razumjeti moju stranu, rekao je Khabib, da bi onda došao onaj dio koji je predsjednik UFC-a očito shvatio kako njemu odgovara:

- Da bih se vratio, za tako što se uistinu mora dogoditi nešto posebno. No, u budućnosti imamo UFC borbe Zubaire, Islama i Tagira, imamo borce u našoj promociji. Puno turnira posvuda i to je ono što su moji trenutni projekti te ono što namjeravam raditi. Imam toliko puno planova i poslova ispred sebe, ali borbe nisu među njima. Ja treniram za sebe, trening je nešto što mi stvara najveće zadovoljstvo. Uživam u svemu što borilački trening donosi i to je ono što ću nastaviti raditi. Borbe? Nisu mi u planu!

Khabib je u oktobru prošle godine svoju mirovinu objasnio kao obećanje koje je dao majci. Sada je ponovio kako mu je to vrlo bitno i da trenutno teško može pronaći nešto što bi rezultiralo time da je razočara.

- Moja majka je nešto najvrijednije što mi je ostalo. I ne možete me natjerati da radim nešto što će razočarati moju majku. Nemam nikakvih planova niti imam želju prolaziti kroz pripreme za borbu. Gledao sam kroz što je Umar prolazio pripremajući se za ovu borbu i samo sam zahvalio Bogu što sam to ostavio iza sebe.