POIRIER OSTVARIO VELIKI TRIJUMF

Prebio je McGregora pa poručio SAMO OVO! Odjeknulo je planetom...

24. 01. 2021 - 07:16 | Borba >> MMA

Dustin Poirier iznenadio je mnoge i brutalno nokautirao Conora McGregora u drugoj rundi međusobne borbe na spektakularnoj priredbi UFC 257 u Abu Dhabiju.

U kavezu nakon borbe odmah je analizirao borbu.

LAJAVI IRAC SE SRUŠIO KAO SVIJEĆA Velika pobjeda Amerikanca, Poirier brutalno nokautirao Conora McGregora

poirier

"Max Holloway kaže da je najbolji bokser u diviziji. Svaka mu čast, ali pobijedio sam ga dvaput. Mislim da sam danas dobro boksao i sa Conorom. Ulovio me nekoliko puta u kontri, znali smo koliko je tu opasan. Nekad imam tendenciju izgubiti kontrolu. Želim povrijediti rivala, pa ulazim u situacije u kojima sam u nevolji. Znali smo da ima najbolji timing u diviziji, ali mene jednostavno nije briga. Čestitke Conoru, profesionalno se ponio nakon poraza, on je pravi profić. Sad smo 1-1, možda ćemo trebati napraviti treću borbu. Sretan sam ko sam, sretan sam s onim što vidim u ogledalu", poručio je Amerikanac.

Nakon toga se osvrnuo i na rad svoje humanitarne organizacije: "Ovo je bila velika borba, ali kod kuće vodimo još veću bitku. Svi koje to zanima, neka posjete moju fondaciju i pomognu".

Na upit što je iduće i što mu treba da postane prvak, kratko je odgovorio: "Mislim da je ovo bila borba za prvaka. Conor i ja smo najbolji, a ja sam pobijedio. Ako se Khabib ne vraća i pojas nema vlasnika, ja sam novi prvak".

Podsjetimo, Khabib se i dalje vodi kao aktuelan prvak lake kategorije, iako je prije dva mjeseca rekao da se oprostio. Sve glasine o povratku negirao je proše sedmice i to vrlo odlučno.