ABBIE COLVIN

Žena nove Liverpulove uzdanice je veća zvijezda od njega: Englezi otkačili za atraktivnom plavušom

04. 02. 2021 - 19:34 | Bikini

U smiraj prijelaznog roka mnoge je iznenadio dolazak Bena Dejvisa u Liverpul.

Doskorašnji fudbaler Prestona je stigao na "Enfild" da pojača opcije na mjestu štopera, ali mediji podjednako pišu i o njegovoj ljepšoj polovini.

Naime, ovih dana stupce britanske štampe puni i Ebi Kolvin, supruge novog igrača "redsa".

ebi-5-830x0

FOTO: INSTAGRAM/ABBIECOLVIN / SCREENSHOT

Prije svega zbog atraktivnog izgleda, ali i zbog činjenice da je javno poručila da je Ben zaslužio prelazak u redove aktuelnog šampiona Engleske.

Ebi ima 23 godine i dva sina sa dvije godine starijim Benom, koji je i ranije bio tema medija, kada je prodavao namještaj na internet oglasima.

ebi-7-830x0

FOTO: INSTAGRAM/ABBIECOLVIN / SCREENSHOT

Što se tiče njegove supruge, ona je takođe i advokat, koja je usko povezana s organizacijama koji se bave borbom protiv karcinoma. Iz tog razloga, često putem društvenih mreža pokušava da probudi svijest građana, piše Telegraf.

ebi-8-830x0

FOTO: INSTAGRAM/ABBIECOLVIN / SCREENSHOT

Njene fotografije na društvenim mrežama su često provokatiovne, a na sebi ima i tetovažu, smještenu na desnoj butini, koja je mnogima "upala u oči".

Dejvis je ponikao u Prestonu, igrao je još za nekoliko manjih engleskih klubova, a njegova supruga je izjavila da on vrijedi pet puta više od onoga koliko su ga "redsi" platili. A platili su ga 1.6 miliona eura. Hoće li se ispuniti njena očekivanja, ostaje da vidimo...