USKORO IZLAZI DOKUMENTARAC

I srpska liječnica brine se za Schumija: Sada je na TV-u progovorila o legendarnom prvaku

17. 02. 2021 - 16:50 | Autosvijet

Kakvo je pravo stanje Michaela Schumachera (52) više od sedam godina od nesreće na skijanju, i dalje je prilično tajan podatak.

A otkriti ga nije htjela ni Milana Tasić, liječnica iz Srbije koja je dio medicinskog tima koji se brine i zdravlju legendarnog vozača Formule 1.

- To su informacije o kojima ne mogu pričati, zaista - rekla je za TV Prvu.

Tasić je magistrirala regenerativnu medicinu u Montpellieru, a uz parišku Sorbonu radi i u bolnici Georges-Pompidou.

untitled-design-3-buekrch

Foto: Reuters, DPA/Pixsell

Javnost bi uskoro trebala upoznati sve što se događalo zadnjih sedam godina sa Schumacherom budući da je njegova porodica pristala na snimanje dokumentarca.

Realizatori će biti njemački dvojac Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons koji su se odlučili za jednostavan naziv "Schumacher", no detalji o izlasku još se ne zna.

untitled-design-stkcls6

Foto: DPA/Reuters/Pixsell

Zna se, pak, da će dobiti na korištenje dobiti ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja veliki Nijemac te da će u snimanju sudjelovati i Michaelova supruga Corinna te Schumijev otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick koji će sljedeću sezonu voziti za Haas.

- Film prikazuje Michaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti - objasnila je Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji Schumacher.