GEORGINA ŠOKIRALA SVE, EVO ŠTA RADI KADA RONALDO ODE IZ KUĆE- JEDVA DOČEKA DA IZAĐE: Zbog jedne stvari ne voli da je tu!

22. 02. 2021 - 09:15 | Druga strana sporta
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijano Ronaldo ima 36 godina, ali njegovo tijelo govori drugačije. Bez obzira na datum u krštenici, Ronaldo je i dalje jedan od najboljih fudbalera svijeta, a to prije svega duguje svojoj fantastičnoj fizičkoj spremi - i ishrani.

CR7 se hrani zdravo, svaki obrok mu je detaljno isplaniran, a u više navrata je govorio koliko ga nerviraju nezdrave navike njegovog sina.

kristijano-ronaldo-georgina
Posebno mu smeta kada ga vidi kako jede čips ili pomfrit, ne dozvoljava slatkiše ili gazirane sokove, pa nekada nije lako biti dijete u domu Kristijana Ronalda. Ponekada ni djevojka, pošto i Georgina Rodrigez ima momente kada želi nezdravu hranu!

"Kad njega nema, uzmemo neke stvari koje Ronaldo ne voli ili ih ne konzumira", otkrila je dugogodišnja devojka Portugalca i otkrila da nije ni on uvijek idealan kako se priča.

"Ponekad i Kristijano pojede picu ali samo jednom nedjeljno. Nakon toga uradii puno trbušnjaka".

"Volim da ga iznenadim hranom koja mu se sviđa, ali kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode", rekla je Georgina i nasmijala sve fanove Kristijana Ronalda koji su tako shvatili koliko je "težak tip" kada je ishrana u pitanju.

Ipak, da nije tako strog - pitanje je da li bi sa 36 godina bio jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Sport.ba/Mondo