VEČERNJI LIST OTKRIVA

Ovo je supruga i najveća Cicina ljubav: Cijeli život voljela je samo njega, u 40 godina braka izdržali su sve poteškoće

01. 03. 2021 - 16:49 | Vremeplov

Elvira Kranjčar bila je supruga prerano preminulog Zlatka Cice Kranjčara. Ljubav koja traje još od osnovne škole, potrajala je više od četiri desetljeća i u braku, unatoč svim problemima. 

Elvira je vlasnica zagrebačke Galerije Kranjčar na Kaptolu i velika je zaljubljenica u umjetnost. Međutim, najviše je bila zaljubljena u svoga Zlatka. 

Posljednji Cicini dani: OVO ga je potpuno dotuklo, bilo je okidač da sve krene nizbrdo

cico1

Foto: Igor Soban/Pixell

– Svoju sam Elviru, dok mi je bila djevojka, morao dovesti kući do 23 sata. Stanovali smo ona i ja u istom kvartu, išli u istu školu, prohodali 1974., a vjenčali se 1979. godine. Fešta je bila u Okrugljaku. Bilo je 200 ljudi, zajedno smo se veselili do šest ujutro. Čini mi se da je bilo nekako intimnije nego danas, pristupačnije. Nije bilo glamura, a bilo je prekrasno – rekao je 2019. Cico za Večernji list.

Osim sina Nike, zajedno su dobili i kćer Lanu, odvjetnicu koja je od 2009. u braku s francuskim bankarom Thibaultom Dutreixom s kojim živi u Parizu zajedno s njihovo troje djece.  

cico2

Foto: Nel Pavletic /Pixell

Podsjetimo, Niko Kranjčar u sretnoj je vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić, a kćer je dobio sa Simonon Fistrić s kojom je bio u braku od 2008. do 2012. godine.