JELENA DOSUDILA SPORAN PENAL, ODMAH SU SE JAVILI SA TRIBINA "Nismo se tako dogovorili" SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU

14. 04. 2021 - 08:04 | Fudbal

Postaje Prva liga Srbije jedno od najzanimljivijih takmičenja u Evropi. Ne toliko zbog kvaliteta koliko zbog afera koje je prate. Gotovo u svakom kolu desi se nešto spektakularno.

Juče smo saznali da će UEFA i FSS voditi istrage o mečevima u Pančevu i Kruševcu. A meč u Zemunu, koji je sudila Jelena Cvetković, donosi nam bizarne poruke sa tribina.

screenshot-1
Utakmica bez rezultatskog značaja jer se i domaći Zemun i Radnički iz Pirota polako opraštaju od drugoligaškog karavana videla je i jedan kazneni udarac. Jelena je pokazala na belu tačku i dodelila penal igračima Radničkog, što je izazvalo dovikivanje glavnom arbitru meča.

''Jeco, nismo se tako dogovorili'' i ''Bravo Jeco, oko moje lepo...'' moglo se čuti i u pregledu najvažnijih detalja sa ovog susreta, ali je bilo i nekih neprimerenih reči upućenih Jeleni Cvetković.

Ekipa Zemuna savladale je Radnički iz Pirota (2:1) na ovom meču. Oba tima nalaze se na dnu tabele i imaju male izglede da se dokopaju opstanka u predstojećem delu sezone.

Podsećamo, pre samo nekoliko dana Prva liga Srbije bila je u žiži javnosti zbog besa koji je pokazivao Vladimir Volkov, nekadašnji fudbaler Partizana. Takođe, o drugom rangu srpskog fudbla pričalo se kada je Loznica savladala Radnički iz Sremske Mitrovice spornim golovima.

Akteri mečeva u Pančevcu i Kruševcu najavili su da će fudbalere svog tima poslati na poligraf, ukoliko na isto pristanu i sudije. Takođe, oni su izjavili da se ne bi borili za opstanak da nameštaju utakmice u Prvoj ligi Srbije.

IZVOR: Mondo