"DOLAZIM PO SINA I VODIM GA U OVAJ KLUB" OGLASILA SE MAJKA KRISTIJANA RONALDA: Sada nema dileme

18. 05. 2021 - 08:26 | Fudbal

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Kristijano Ronaldo nalazi se u nikad težoj situaciji u karijeri, a sada je jedan klub iz Rusije odlučio da se našali na njegov račun.

cristiano-ronaldo-to-manchester-united-transfer-ticks-2-excellent-glazer-boxes-4413601

Naime, Portugalac dugo razmišlja da napusti Juventus, jer je torinski klub kolo prije kraja bez Lige šampiona i to je upravo podstaklo Ruse za sjajnu šalu.

Uvijek pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano otkrio je prije nekoliko dana da će Kristijano Ronaldo željeti da napusti Juventus ukoliko ta ekipa ne uspije da završi među prva četiri tima u Seriji A.

To su primijetili i u Spartaku iz Moskve, pa su u nedjelju poslali poruku Ronaldu sadržine "Zdravo", aludirajući na činjenicu da su u poslejdnjem kolu ruskog šampionata izborili plasman u to takmičenje, prenio je "Mondo".

Spartak je u dramatičnoj završnici sezone izborio drugo mjesto u Premijer ligi Rusije, pa će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. To možda i dalje nije grupna faza takmičenja, ali je svakako bolje od Lige Evrope, u kojoj bi Juventus mogao da završi ukoliko u poslednjem kolu Serije A ne uspe da prestigne ili Milan ili Napoli.

Činjenica je da Juve ne drži stvari u svojim rukama, pa će morati da se nadaju kiksu jednog od dva pomenuta tima.

Ovo je možda još gora medijska "hajka" na Ronalda pošto je nedavno i njegova majka izjavila će ga ubijediti da se vrati u domovinu i matični klub.

- Idem kod njega i ubijediću ga da se vrati. Vratiću ga u klub - rekla je ona za TVI24 misleći na povratak svog sina u Sporting iz Lisabona.

Izvor:Blic