Messi mu se potpisao ispod tetoveže na leđima: On odmah otrčao u tattoo radnju, evo šta je uradio

22. 06. 2021 - 14:00 | Fudbal

Lionel Messi prije nekoliko dana je bio iznenađen kada je vidio da je jedan od njegovih fanova preko cijelih leđa istetovirao lik igrača Barcelone.

Ovaj Brazilac našao se u centru pažnje pred utakmicu između Argentina i Urugvaja kada je u prenosu jedne televizije sve iznenadio svojom ogromnom tetovažom lika Lionela Messija.

screenshot-24

On je bio u dresu Messija i novinar ga je zaustavio da pita za očekivanja u meču Argentine i Urugvaja, a onda je on to iskoristio kako bi skinuo dres i pokazao svoju tetovažu.

Čak je i novinar bio iznenađen ovom ogromnom tetovažom zbog koje je ovaj navijač postao hit na društvenim mrežama. Sve to upratio je i Messi koji mu je poručio da ga želi upoznati i potpisati se ispod tetovaže.

Navijač istetovirao Messijev lik na cijelim leđima, a onda ga Argentinac šokirao ispred hotela

screenshot-25

Samo nekoliko dana kasnije navijač se pojavio ispred hotela u kojem boravi reprezentacija Argentine, a Messi je zaista ispunio svoje obećanje.

Messi je izašao isred hotela i potpisao se na leđa navijača što je oduševilo javnost. Ovaj navijač imao je priliku da se upozna sa svojim idolom, te je iskoristio priliku za fotografiju o kojoj će sigurno pričati i svojim unucima.

screenshot-26

Samo dan nakon što je dobio Messijev potpis u javnosti je otkriveo da se ovaj navijač zove Igor Magalhaes i da nije gubio vrijeme nakon autograma svog idola.

Naime, Magalhaes je odmah nakon susreta s Messijem odlučio da ode u tattoo shop gdje je novom tetovažom ovjekovječio Messijev autogram. Nakon toga poručio je da je ostvario svoj san i da sada može umrijeti u miru.