Iskusni napadač puni baterije za novu sezonu

Ibrahimović "zapalio" navijače u BiH: Uživa na odmoru, a na repertoaru pjesma Osmana Hadžića

23. 06. 2021 - 09:08 | Druga strana sporta

Ibrahimović se povrijedio u samom finišu prošle sezone na utakmici između Juventusa i Milana, te je bio jasno da se neće oporaviti dovoljno brzo da bi zaigrao na Euru.

Iskusni napadač nedavno je produžio svoj ugovor s Milanom na još godinu dana, ali je pitanje da li će biti spreman za početak nove sezone.

Već sedmicama Ibrahimović radi na svom oporavku, ali jasno je da i on mora napuniti baterije za novu sezonu i odlučio je s porodicom otići na odmor.

Ibrahimović već nekoliko dana uživa na svojoj jahti kojom krstari Sredozemnim morem.

No, ponovo se našao u centru pažnje javnosti nakon što je objavio zanimljiv video na Instagramu. Ibrahimović je uživo pustio video sa odmora i pokazao da uživa odmarajući na jahti, ali uz zanimljivu muziku.

Ibrahimović je zbog toga privukao pažnju javnosti na ovim prostorima, a ovaj put na red je došao bh. pjevač Osman Hadžić i pjesma "Rana ko rana".

Ibrahimović je izazvao dosta pažnje fanova iz Bosne i Hercegovine koji su prepoznali o kojoj pjesmi se radi, te su odmah počeli ostavljati svoje komentare na ovom videu.

Prije nekoliko mjeseci Ibrahimović je stalno objavljivao kako sluša pjesmu "Jutro je" od Nade Topčagić, a s ovom pjesmom čak je otvorio festival u San Remu.

Jasno je da Ibrahimović uživa u muzici s ovih prostora i ostaje zaista žal što nismo imali priliku gledati ovog majstora u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Sport.ba/SportSport.ba