OI Tokio

Durant na treningu napao suigrača iz reprezentacije jer je uzeo "njegovu" loptu

23. 07. 2021 - 09:07 | Košarka

Kao da porazi u pripremnim utakmicama od Nigerije i Australije, pozitivan test Bradleyja Beala na koronavirus, povreda Kevina Lovea, izolacija Zacha LaVinea i kasno priključivanje trojca koji je igrao u NBA finalu nisu dovoljni problemi, američki su se košarkaši u Tokiju posvađali na treningu, a zatim sukob prenijeli na društvene mreže.

Bam Adebayo prekršio je nepisano pravilo sa šuterskih treninga i uzeo loptu kojom je Kevin Durant pogodio tricu, što je razljutilo superzvijezdu Brooklyn Netsa.

Durant je pogodio šut, a Adebayo je prihvatio loptu pod košem i, umjesto da mu je vrati, s njom otišao prema liniji za tri poena kako bi i on šutnuo. Nekoliko trenutaka kasnije Durant mu je počeo prigovarati, a Adebayo se branio da je uzeo drugu loptu te da je njegovu uzeo Damian Lillard.

Adebayo je situaciju popratio kroz smijeh, a na kraju nije imao izbora nego da Durantu vrati "njegovu" loptu.

Durantu, međutim, to nije bilo dovoljno, nego je sve prenio na Twitter, na kojem je poznat po djetinjastom ponašanju i reakcijama, a Adebayu više nije bilo do smijeha.

"Frajer je vidio da sam zabio tricu iz kuta pa uzeo loptu koju sam ja označio. Brate, moraš se naučiti poštovanju", napisao je Durant i tagirao reprezentativnog suigrača.

Sport.ba/Index.hr