ZARAĐUJE MILIONE ZA ŠETNJE PO TERENU: Higuain kao da je došao na termin, a ne na utakmicu

27. 07. 2021 - 11:57 | Fudbal

Fudbaleri Intera iz Miamija remizirali su na svom terenu protiv Philadelphije Union sa 1:1.

Inter je očajno otvorio novu sezonu MLS lige i trenutno se nalaze na posljednjoj poziciji sa svega devet bodova.

Klub čiji vlasnik je David Beckham je nakon šest vezanih poraza uspio da osvoji bod protiv Philadelphije, ali je jasno da to nije rezultat koji može da zadovolji apetite kluba iz Miamija.

screenshot-31

Beckham je uložio ogroman novac na stvaranju ove ekipe koja je debitovala u MLS-u prošle sezone, a već u ovoj sezoni mnogi očekuju bolje rezultate.

Prošle godine najveće pojačanje Intera bio je Gonzalo Higuain koji je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Juventusom.

Higuain je imao nekoliko veoma dobrih nastupa, ali u posljednje vrijeme i on se uklopio u sivilo svoje ekipe što je najbolje pokazao na utakmici protiv Philadelphije.

U centru pažnje se našao video na kojem se vidi kako u jednoj akciji argentinski napadač djeluje totalno nezainteresovano i šeta po terenu, te uopšte ne gleda gdje je lopta i ko je u napadu.


Ovaj 33-godišnji napadač je među najplaćenijim igračima u klubu iz Miamija, te je ovaj potez itekako naljutio pristalice ovog kluba.

Mnogi su osudili Higuainovo ponašanje i poručili su mu da treba završiti karijeru ukoliko mu je postalo mrsko da igra fudbal.

Izvor:Sportsport