TOKIO 2020

HRVATSKA HEROINA U CENTRU PAŽNJE Matea Jelić se slikala s Đokovićem i poslala poruku koja je digla cijelu Srbiju na noge

27. 07. 2021 - 16:46 | Druga strana sporta

Zlatna hrvatska olimpijka Matea Jelić jedna je od onih sretnika koji su imali čast da se fotografišu s jednom od najvećih zvijezda Igara u Tokiju Novakom Đokovićem.

Prvi reket svijeta najveća je zvijezda u Tokiju i svi žele selfie s njim. Matea je u svojoj nakani uspjela i nije skrivala sreću. Tako se i na Instagramu pohvalila "ulovom".

Hrvatska taekwondoašica (23) osvojila je naslov olimpijske pobjednice u kategoriji do 67 kilograma na Olimpijskim igrama u Tokiju. U finalu je bila uspješnija od Britanke Lauren Williams s 25:21.

Jelić, čiji je otac rodom iz Mostara, je na svom Instagramu objavila fotografiju s Novakom na kojoj blista od sreće, a ono što je dodala u opisu je oduševilo i mnoge navijače Srbije jer je stavila emotikone dvije zlatne medalje, čime je poručila da će uz nju i Đoković uzeti zlato.

ea06379a-60e5-40f1-a1f8-46209edca5a1

Jasno je kako mlada Kninjanka, uostalom kao i apsolutna većina sportske javnosti, očekuje krunu Đokovića u Tokiju, jedan od rijetkih trofeja koji mu nedostaju u skoro pa savršenoj karijeri.