SRBIJA

Brutalni mišići, voli četnike, veliki Delija: Ko je dečko Milice Mandić zbog kojeg joj zavide žene?

27. 07. 2021 - 17:02 | Ostali sportovi

Milica Mandić je napravila veliki uspjeh, pošto je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, što je njeno drugo zlato u karijeri sa najvažnije sportske smotre, pošto je bila najbolja i u Londonu 2012. godine.

Milica je bila sigurna u svoje tri borbe i uspjela je da stigne do odlučujuće bitke, u finalu bila bolja i od Korejke Li Dabin sa 10:7.

Mandićevoj je ovo bila i posljednja borba u karijeri, pošto je najavila kraj karijere poslije Olimpijskih igara u Tokiju, u želji da se sa medaljom sa najvažnijeg takmičenja oprosti od tekvondoa i posveti se drugim životnim aspektima.

milica-9-830x0

Ljubav je svakako jedan od njenih najvažnijih prioriteta. Ona je već osam godina u vezi sa Markom Đuričićem, koji je takođe tekvondoista. Oni su se i upoznali tako što su zajedno trenirali u tekvondo klubu Galeb, kod čuvenog trenera Dragana Galeta Jovića.

Milica je prije tri godine izgovorila "da" svom izabraniku, a nakon što završi karijeru posvetiće se svom privatnom životu, piše Telegraf.

milica-2-830x0

Ljubav između Milice i Marka planula je na prvi pogled, a on je njena najveća podrška tokom karijere.

- Ne volim mnogo da pričam o tome, ali nas dvoje smo već dugo zajedno, vereni smo i to bi bio neki logičan sled okolnosti i svega što se dešava. Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta.

milica-5-830x0

- Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega - rekla je Milica svojevremeno.

Milica je jedna od najlepših srpskih sportistkinja, o čemu svjedoče i njene privatne fotografije. Ali, koliko muškarci zavide Marku na tome što je osvojio Milicu, toliko i njoj zavide žene zbog Markovog izgleda.

milica-8-830x0

On redovno trenira, a rezultat toga su i moćni mišići koje često pokazuje na svom Instagram profilu. Pored toga, veliki je Srbin, koji propagira borbu za Kosovo, a ljubitelj je i četničkog pokreta, pa se i slikao sa karakterističnom šubarom sa kokardom, koju su svojevremeno nosili četnici.

Takođe je i veliki navijač Crvene zvezde, čije utakmice posjećuje zajedno sa Milicom.

Pogledajte i neke od njegovih fotografija:

milica-mandic-marko-djuricic3-830x0

.

marko-djuricic4-830x0

.

marko-djuricic2-830x0

.

marko-djuricic7-830x0

.

marko-djuricic-830x0