IZNENADIO JAVNOST

Bivši Bellatorov borac otkrio: Više sam zaradio za dva mjeseca sa Džejkom Polom, nego za šest godina u MMA

24. 08. 2021 - 22:57 | Borba >> MMA

MMA borac i bokser Entoni Tejlor (Anthony Taylor) narednog vikenda boksovat će protiv polubrata Tajsona Fjurija (Tyson Furry), Tomija (Tommy). Tejlor je inače jedno vrijeme nastupao za poznatu MMA organizaciju Bellator, ali se onda okrenuo boksu. Sada je i jedan od sparing partnera Džejka Pola, jutjubera koji je pristupio svijetu boksa.

Tejlor je otkrio isplativosti saradnje sa Polom, te zašto je zbog prilike da trenira s njim odbio borbu u Cage Warriorsu.

- Imao sam priliku boriti se pod okriljem Cage Warriorsa, ali nisam mogao odbiti novac koji mi je Džejk nudio. Više sam zaradio u dva mjeseca trenirajući s njim nego u cijeloj MMA karijeri koja je trajala šest godina, poručio je 32-godišnji bokser, te nastavio:

- Kunem vam se Bogom, veću cifru sam uprihodio nakon dva mjeseca treninga s Džejkom Polom nego u kompletnoj MMA karijeri. To je uznemiravajuće kada razmislite malo bolje jer sam se borio za Bellator i to protiv dvojice Top 5 izazivača, rekao je Tejlor u razgovoru za "Betway Insider US".