Pochettino je priznao mnoge stvari

TRENER PSG-a ISKRENO PROGOVORIO O MESSIJU: "Od kako je došao..."

14. 09. 2021 - 15:49 | Drugi pišu >> Fudbal
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mauricio Pochettino , trener legendarnog PSG-a, bio je poprilično iskreno i priznao da se nije nadao da će Paris Saint-Germain uspjeti dovesti Messija.

Argentinac je htio ostati u Barceloni, Barcelona ga je željela zadržati, no to nije mogla ni nakon što je Messi prihvatio 50-postotno smanjenje plaće. Uslijedio je rastanak kluba i njegove ikone te dolazak za mnoge najboljeg igrača svih vremena u Pariz. Pochettino zbog toga ne krije svoju sreću.

"Nisam mislio da je to moguće, ali kad se ukazala prilika i kad se sve tako brzo rasplelo, onda ni ne možete to sve odmah shvatiti. Dugo sam mu se divio kad smo bili na suprotnim stranama, pa je lijepo što sad trenira za nas. Nadamo se da ćemo ostvariti ono što ovaj klub zaslužuje", rekao je PSG-ov trener.

"Vjerojatno nisam najbolja osoba za opisati Messija. Postoje ljudi sa širim vokabularom koji bi ga mogli opisati tako da to više odgovara istini", dodao je Pochettino i zaključio:

"Njega će uvijek smatrati za jednog od najboljih igrača na svijetu. Otkako je došao, brzo se prilagodio i dobro trenira. Pokušava dohvatiti najvišu razinu kako bi pružao svoja najbolja izdanja."