NAKON ISPRAĆAJA DUDE IVKOVIĆA

DIVAC I RAĐA UHVAĆENI U PROVODU U SKADARLIJI: Hrvatski as tražio da mu sviraju nešto od poznatog srpskog četničkog vojvode

22. 09. 2021 - 16:22 | Košarka

Nekada su bili najbolji centarski par Evrope - od Vlada Divca i Dina Rađe koji su igralu za Jugoslaviju, strepjeli su svi!

"Razumeli smo se i zatvorenih očiju", rekao je jednom Dino, a njihov trofejni put počeo je još u Bormiju, kada je juniorska selekcija predvođena Svetislavom Pešićem postala šampion svijeta.

I evo ih ponovo zajedno, ali u kafani u Skadarliji. Povod njihovog viđenja u Beogradu nije baš bio vedar, sahrana trenerskog maga Dušana Dude Ivkovića.

2725429-divac-druga-ff

FOTO: TWITTER

Ali, uveče, baš kao što bi njihov nekadašnji selektor volio, obreli su se za kafanskim stolom. I Duda je bio boem i čest gost lokala na Crvenom krstu.

Nema večere u Skadarliji bez starogradske muzike, pa im je na uvo zasvirana "Cesarica" Olivera Dragojevića, ali i Luisova "Slike u oku", kao i "Miljacka" od Halida Bešlića.

Divac i Rađa nisu se mnogo veselili upravo zbog prethodnog tužnog događaja.

2724345-whatsapp-image-20210921-at-12-59-33-ff

FOTO: STARSPORT©

- Njih dvojica su bili umereni, videlo se da nisu raspoloženi kako bi trebalo. Rađa je u jednom trenuku rekao da on više voli zabavnu muziku i da bi hteo da čuje nešto od Riblje čorbe - rekao je izvor Kurira.

Inače, Bora Čorba je također poznat i kao četnički vojvoda...