Bivši trener Tottenhama: Ronaldo će biti novi trener Manchester Uniteda

23. 09. 2021 - 22:47 | Drugi pišu >> Fudbal

Bivši trener Tottenhama Tim Sherwood smatra da će Cristiano Ronaldo biti novi trener Manchester Uniteda i da će tu ulogu preuzeti tijekom narednih 18 mjeseci.

Portugalac se nakon 12 godina vratio u Manchester United, nakon što je igrao za Real Madrid i Juventus. Po povratku na Old Trafford potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još godinu dana, piše Index.hr.

Nakon samo prve tri utakmice za United, Ronaldo već ima učinak od četiri postignuta pogotka, ali Sherwood smatra da će on uskoro završiti svoju igračku i odmah početi trenersku karijeru.

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer ima sve veći pritisak, posebno nakon ispadanja iz EFL Cupa od West Hama na domaćem terenu. Sherwood u Ronaldu vidi njegovog nasljednika.

"Ronalda vidim na mjestu trenera Manchester Uniteda tijekom narednih 18 mjeseci. Vidjeli smo ga na Euru kako daje upute igračima. Taj dečko će biti trener sto posto. Kad god završi karijeru, počet će raditi kao trener. To će biti automatski izbor. Ako osvoje Premiership, Ligu prvaka, FA kup, bilo koji od navedenih trofeja, onda će Solskjaer ostati u klubu. Ako ništa ne osvoje, već imamo trenera u najavi", rekao je Sherwood u razgovoru za Ladbrokes.