Italijanska voditeljica

Diletta se prvi put oglasila o strastvenoj vezi sa turskim glumcem: Takvo nešto mi se nikada nije desilo

26. 09. 2021 - 10:19 | Druga strana sporta

Nekoliko mjeseci ove godine je Diletta bila u vezi sa Yamanom, zajedno su putovali na razna odredišta i čak se spremao i brak, ali je čini se sada sve gotovo.

"Nikada ne govorim o ljubavi, ali to je bila lijepa priča, san, bajka. Vjerovatno je to to. To je bila ljubav na prvi pogled. Mi smo dvoje 30-godišnjaka koji su se upoznali, zaljubili i pokušali da žive u ogromnoj strasti. Sicilijanka i Turčin, mislim, kakva eksplozivna mješavina tu može da ispadne. Nas dvoje smo jako strastveni, on čak i više od mene. Bilo je kratko, ali lijepo. Škakljivo je to što kada se zaljubiš u tako poznatog čovjeka, moraš da se nosiš i sa svim ostalim. Teško je onda ostati u intimi. Gotovo sve naše trenutke dijelile su novine, a to je nekada teško", ispričala je Leotta.

"Mislim da sam još zaljubljena. To mi se nikada nije dogodilo. U ovoj situaciji izgubiš razum, kontrolu, a ponekad i ljubav. Ovo nije lak trenutak, sada smo Can i ja razdvojeni i daleko, ali ne znam šta će se dogoditi u budućnosti".

"Brak? Sve je bila istina, prosidba je uslijedila nakon mjesec dana od upoznavanja, ali možda su stvariišle prebrzo...", zaključila je Italijanka.