SJAJNA ATLETIČARKA

JEDNA OD NAJLJEPŠIH SRPKINJA SE UDAJE Zvona zvone za Ivanu Španović! EVO KO PJEVA NA SVADBI PRELIJEPE ZRENJANINKE!

26. 09. 2021 - 17:41 | Ostali sportovi

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović udaje se za trenera i nutricionistu Marka Vuletu, a veselje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pjesmom će uveličati Edita Aradinović.

Prije izvjesnog vremena, Ivana i Marko su razmijenili zanimljive poruke na društvenim mrežama i nagovijestili da bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen. – Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih – napisao je Marko pored fotografije sa vožnje pustinjom.

Srpska atletičarka je u komentaru napisala:

– Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe.

Iako na Olimpijskim igrama nije uspjela da osvoji medalju, Ivana je imala ove godine odlične rezultate. Svjetska atletska federacija je objavila da je Španovićeva izbila na prvo mjesto rang liste zahvaljujući osvajanju Dijamantske lige u Cirihu.

Vijest o vezi sa Markom osvanula je u medijima u decembru 2019., a tri meseca ranije, u septembru iste godine, Ivana je priznala da je raskinula s vjerenikom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je u ljubavi bila 10 godina.

Krajem 2019. Španovićeva je potvrdila da je upovila u novu romansu sa Markom.

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana tada za "Srpski telegraf".

Koliko je srena i zaljubljena Ivana pokazuje i tako što nerijetko dijeli zajedničke fotografije sa Markom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Marko je fitnes instruktor koji je veoma aktivan na društvenim mrežama. On često objavljuje svoje fotografije sa treninga, baš kao i njegova vjerenica. Na profilu mu stoji da je profesor sporta i nutricionista, osim što je personalni trener.