ANA MARIA MARKOVIĆ

Da li je Hrvatica najljepša fudbalerka svijeta? Izgleda kao TOP MODEL, nedavno se fotkala i u Beogradu

07. 10. 2021 - 12:06 | Bikini

Iako u posljednje vrijeme dobija sve više i više na popularnosti, činjenica je da je ženski fudbal dosta nepoznat širokim narodnim masama i ljubiteljima ove igre.

Otuda i ne čudi što su mnoge fudbalerke praktično nepoznate, iako i svojim partijama na terenu i atraktivnim izgledom zaslužuju da se nađu na naslovnim stranama. Jedna od njih je i Hrvatica Ana Maria Marković za koju se pitaju da li je možda i najljepša fudbalerka svijeta trenutno.

Ana Maria igra za Grasopers iz Ciriha i nema sumnje da su sve oči uprte u nju, vjerovatno i kada lopta nije u njenom posjedu. Za to svakako može da zahvali svom izgledu, ali i prirodnoj ljepoti. S druge strane, njen tim igra i dobar fudbal i zauzimaju drugu poziciju na tabeli.

Na Instagramu je prati nešto manje od 20.000 ljudi i njene fotografije su i te kako popularne, odnosno iz dana u dan imaju sve veći broj lajkova. Zanimljivo, sredinom avgusta je boravila i u Beogradu gdje je objavila fotografiju ispred Hrama Svetog Save, piše Telegraf.

U nastavku možete pogledati i neke njene najatraktivnije fotografije i sami procijenite da li je Ana Maria najljepša fudbalerka svijeta u ovom trenutku. Ukoliko znate neku ljepšu, ostavite njeno ime u komentarima ispod samog teksta...

.

.

.

.

.