SOFIJA TOMALA (SOPHIA THOMMALA)

Jedan od najboljih tenisera svijeta smuvao 8 godina stariju glumicu koja je BOMBA i "lovac" na poznate sportiste

07. 10. 2021 - 12:13 | Bikini

Aleksander Zverev ima novu djevojku, tvrdi njemački Bild. Cijenjeni list je došao do informacije da je srce olimpijskog šampiona "ukrala" 32-godišnja njemačka glumica Sofija Tomala (Sophia Thomalla).

Zverev je preoteklih dana bio u jeku skandala jer ga je bivša djevojka Ruskinja Olga Šaripova optužila za zlostavljanje. Zvereva je takođe optužila i bivša devojka Brenda Patea, s kojom je raskinuo dok je ona bila u drugom stanju i koja mu je rodila kćerku Majlu.

Zbog ovoga je čak i ATP pokrenuo zvaničnu istragu zbog navodnih optužbi na račun Aleksandera Zvereva.

Ipak, to nije mnogo uticalo na osam godina stariju glumicu Sofiju Tomalu, s kojom je Zverev navodno već šest sedmica u vezi.

Tomala je navodno i doputovala u Indijan Vels da bude uz Zvereva, koji se takmiči na turniru u kalifornijskoj pustinji, ali se vratila šestog oktobra u Berlin da proslavi 32. rođendan.

Tomala i Zverev su se nedavno susreli tokom jednog TV šoua, gdje su zajedno bili gosti i moguće je da su se tada strasti rasplamsale, a poznaju se već četiri godine preko zajedničkog prijatelja.

Zverev nije prvi poznati sportista s kojim je u vezi, prije toga je bila u ljubavi s njemačkim golmanom Llorisom Karijusom, s kojim je snimljena tokom odmora...

.

.

.

.