ELENA AVRAMOVIĆ

Elena je srpska fudbalska menadžerka: Luda je za Zvezdom, sad je dovela veliko pojačanje osvajaču LE, u društvu je s Laportom

07. 10. 2021 - 14:52 | Bikini

Iako se za nju skoro donedavno ništa nije znalo, Srbija može da se pohvali da u svojim "redovima" ima ženu koja je i te kako sposobna u svijetu fudbala - Elenu Avramović!

U pitanju je fudbalska menadžerka koja radi za agenciju "VV Consulting" iz Monaka, a koju inače vodi nekadašnji operativac Kneževa Vadim Vasiljev.

Elena je u centar pažnje dospjela poslije transfera nekadašnjeg fudbalera Totenhema Serrža Orijea u Viljareal, dok na svom Instagram profilu ima fotografije sa bitnim ljudima iz svijeta fudbala. Kao što je, na primjer, prvi čovek Barselone Đoan Laporta.

Takođe, na njenim fotografijama se vidi i da je velika navijačica Crvene zvezde i da je bila na nedavnoj utakmici protiv Brage. Tom prilikom je podijelila i video pjesme navijača i dodala:

- Kada me pitaju zašto Zvezda... Gospodo, gledajte, slušaje i učite - napisala je Elena.

Elena do sada nije radila transfere sa Crvenom zvezdom i Partizanom, ali jeste učestovala u odlasku nekadašnjeg fudbalera crveno-bijelih Demijena Le Taleka iz Monpeljea u AEK kod Vladana Milojevića.

U nastavku možete pogledati i neke od fotografija srpske fudbalske menadžerke Elene Avramović:

.

.

.

.