Transfer groznica

Newcastle skratio spisak na tri trenerska imena, štoperski par u januaru poznat?

18. 10. 2021 - 12:03 | Fudbal >> Transferi

Brus nije smjenjen jer nove gazde nisu uspjele da nađu novog čovjeka na klupi. Odbio ih je Brendan Rodžers, ali i Rafa Benitez. Što se Antonija Kontea tiče on teško da će preuzeti tim u toku sezone.

Kako tvrde engleski mediji, ostala su tri imena, Lučijen Favr, Frank Lampard i Stiven Džerard, menadžer Rendžersa. Međutim, male su šanse da ovaj treći pristane, iako je danas objavljeno da bi Saudijci najradije videti Stivi Džija na klupi.

Što se igrača tiče, već je kontaktiran Bajern i Niklas Zule će se vjerovatno preseliti u PL. Bajern je spreman da ga proda, igrao je kod Nagelsmana u 12 mečeva, ali teško da će imati veću minutažu, plus ima prevelike zahteve za novi ugovor. 

Drugi štoper koji gotovo sigurno stiže je engleski reprezentativac Tarkovski iz Barnlija. Njemu ugovor ističe u junu, navodno ima džentlmenski sporazum sa klubom da ga puste šest mjeseci ranije, kako bi nešto zaradili. Zule i Tarkovski bi bili veliki napredak u odnosu na sadašnje defanzivce, klub traži vezistu i centralnog napadača, svjesni su da ne mogu na zimu da dovedu velike zvijezde, ali potrošit će oko 80 miliona eura za "prvu pomoć" kako bi sigurno obezbijedili opstanak.