SRBIN POSTIGAO NAJLUĐI GOL U KARIJERI - NI ON NIJE VJEROVAO: Pogodio u stilu Zlatana, pa ostao šokiran! (VIDEO)

04. 12. 2021 - 09:02 | Fudbal

Iako igra u drugoj ligi, Piksi je verovao u njega. Ukazao mu je povjerenje u Portugalu i sve do povrede u 64. minutu meča Miloš Veljković je igrao na veoma visokom nivou protiv zvučnih protivnika. Na tom susretu je zaradio povredu zbog koje je propustio dva meča u klubu, ali se vratio na spektakularan način.

Njegov Verder i AUE (4:0) sinoć su igrali meč 16. kola druge lige Nemačke, a Veljković je na tom susretu postigao najbolji gol u karijeri. 

Igrao se 19. minut meča kada je Verder napunio kazneni prostor gostiju zbog kornera, a u nastavku akcije je Fulkrug glavom "asistirao" srpskom defanzivcu. Iako to nije bilo idealno dodavanje, Veljković se snašao i izveo potez koji se žargonski zove "škorpion". 

Noga mu je ostala iza tijela, a on je pogodio u stilu Zlatana Ibrahimovića.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Momak koji je svojevremeno bio dio Paunovićeve generacije koja je na Novom Zelandu postala šampion svijeta do 20 godina uspio je da prenese formu iz reprezentacije u klub. Ovako atraktivne golove vjerovatno ne postiže ni na treningu, što bi možda moglo da se zaključi po reakciji.

Nakon što je zatresao mrežu, Veljković je samo ostao da leži na travi, a saigrači su mu prišli da se zajedno raduju. U šoku su bili i defanzivci gostujućeg tima jer od ovakvih poteza nema odbrane!

Pogledajte sve golove sa ovog meča, uz podsjećanje da je Veljković bio strijelac za 2:0.

Nakon ove pobede ekipa verdera nalazi se na 9. poziciji druge lige u Njemačkoj, sa pet bodova manje od Regensburga koji je trećeplasirani. Prva dva tima direktno ulaze u bundesligu, dok treća ekipa na tabeli igra baraž za ulazak u elitu.