Hasbulla "namlatio" dvojicu dječaka, pa dobio batine od majmuna

01. 01. 2022 - 21:31 | Borba

Ako je neko doživio ogromnu popularnost tokom 2021. godine to je omaleni i simpatični Hasbulla Magomedov.

Zahvaljujući prijateljstvu sa dagestanskim borcima Hasbulla je postao jako popularan na društvenim mrežama te gdje se god pojavi izazove veliku pažnju.

Kako je Hasbulla popularniji tako u javnost sve češće i češće dospjevaju klipovi koje su nastali u periodu kada je bio manje atraktivan nego što je sada slučaj.

Ovaj 19-godišnji Rus ima rijetki genetski poremećaj, tačnije patuljastog je rasta, pa je zbog svog izgleda simpatičan mnogim ljubiteljima društvenih mreža.

Na raznim druženjima Hasbulla često ulazi u obračun sa mališanima, a tako je bilo i na jednom kada su ga dvojica dječaka "pritisnula" na fotelji.


Kod simpatičnog Dagestanca nije bilo straha pa se upustio u obračun s dvojicom i čini se bez problema savladao svoje izazvače.

I dok nije imao problema sa dječacima, poprilično se prepao jednog omalenog majmuna.

Hasbulla je čuvao za povezac majmuna koji se u jednom trenutku odlučio za napad i kako se može vidjeti omaleni Dagestanac je izvukao deblji kraj.


U pomalo bizranoj sceni čak je počeo i da pušta krikove od straha nakon što ga je majmun uhvatio za glavu.

U međuvremenu Hasbulla i majmun su postali "zakopali ratnu sjekiru" te se može vidjeti da se na neki način odlično zabavljaju.


Ipak, s druge strane ima i onih koji misle da je puštanje u obračun majmuna i čovjeka klasičan primjer ismijavanja i zabava za šire mase...

Sportsport