JOŠ JEDNA VIJEST IZ AUSTRALIJE: Evo šta se upravo desilo s Đokovićem

14. 01. 2022 - 08:53 | Tenis
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Australski mediji pišu da je ime Novaka Đokovića nestalo s popisa termina treninga igrača u Melbourne Parku danas popodne. Đoković je na Rod Laver Areni trebao vježbati od 14:30 uz dozvolu novinarima da prvih 15 minuta budu na njegovom treningu. Međutim, više ga nema na popisu. To se dogodilo prije nego što je ministar za imigraciju Alex Hawke odlučio da Đokoviću ukida vizu, točnije da ga se deportuje iz Australije, prenosi Index.hr

To što Đokovićevo ime više nije tamo ne mora značiti da je njegov popodnevni trening otkazan, navode Australci. Ova vijest dolazi nakon što je Đoković prekinuo jučerašnji trening poslije samo pola sata. To je napravio nakon što mu je kondicijski trener Marco Panichi nešto pokazao na svom mobitelu. Đokovićev trening u Melbourneu trebao je trajati sat i pol duže. Još nije poznato kakvu je poruku dobio najbolji tenisač svijeta. Spakirao je rekete i opremu i napustio teren.

Ako Đoković ostane u Australiji i na tamošnjem Grand Slamu, njegov deveterostruki osvajač u prvom kolu igrat će protiv sunarodnjaka Miomira Kecmanovića. Turnir počinje u ponedjeljak.Očekuje se da se Đoković žali na odluku o deportaciji.