Ko je "SRPSKA DŽEJ LO" sa kojom je Novak Đoković bio prije Jelene: ZA NOĆ ZARADI I DO 30.000 EURA, a tek da vidite KAKO IZGLEDA (FOTO)

14. 01. 2022 - 14:20 | Druga strana sporta
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ako ste mislili da je jedino Jelena Đoković znala da osvoji Novakovo srce, prevarili ste se. Najbolji teniser sveta je prije sadašnje suprugu bio u ljubavnoj vezi sa jednom veoma atraktivnom djevojkom, koja se zove Lidija, a evo ko je ona.

Novak je 2014. oženio dugogodišnju djevojku Jelenu Ristić, ali je malo poznato da je prije nje bio u emotivnoj vezi sa Lidijom Popović. Sada je Đoković porodičan čovjek, ima sina i kćerku, a u mlađim danima bio je povezivan sa mnogim lepoticama. Jedna od onih koja je uspjela da osvoji njegovo srce jeste i Lidija.

Bilo je to prije nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svetu u ovom sportu, a Novakova karijera je i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga.

Međutim, i Lidija Popović je danas deo javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 400.000 pratilaca. Prije dvije godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i 30.000 eura.

Lidiju zovu i "srpska Džej Lo", a u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

"Nole je za vrijeme naše veze uvek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam", rekla je Lidija.

Sport.ba/Blic,rs