HAOS U NBA - BIVŠI IGRAČ MEGE HTIO DA UJEDE RIVALA!? Unio mu se u lice zbog ZAKUCAVANJA, ODMAH KAŽNJEN (VIDEO)

21. 01. 2022 - 16:20 | Košarka

Goga Bitadze bio je malo nervozan na meču Indijane i Golden Stejta.

Gruzijanski košarkaš Goga Bitadze (22) još kao tinejdžer je stigao u Srbiju i zablistao u dresu Mege, bio proglašen i za "Zvezdu u usponu" Evrolige zbog partija u dresu Budućnosti, ali teško dolazi do minuta od odlaska u NBA.

Indijana ga je draftovala 2019. godine kao 18. pika i nadala se da će u njemu dobiti "novog Jokića", ali sve je jasnije da je Gruzijanac daleko od tog kvaliteta. Prethodne noći dobio je retku priliku da zaigra u startnoj petorci, odigrao je solidan meč, ali je zbog druge stvari završio u fokusu.

U pobedi Indijane protiv Golden Stejta (121:117) upisao je 13 poena i devet skokova, međutim završio je na "posteru" Gerija Pejtona Drugog, sina legendarnog Gerija Pejtona i nakon toga se žestoko zakuvalo...

Pogledajte prvo zakucavanje OVDJE

Pejton je odlučio da "isprovocira" Pejtona tako što je posle moćnog zakucavanja nastavio da gleda slavobdobitno u njegovom pravcu, a to je žestoko iznerviralo Bitadzea. Nije želio da se njegov rival tek tako sladi zbog zakucavanja, pa mu se unio u lice i potom ga odgurnuo glavom.

Neki kažu da je probao i da ga ugrize!?

Nije to naročito pogodilo Pejtona, koji je djelovao zbunjeno, ali sudije su drugačije mislile i kaznile su ga tehničkom greškom. Kako mu je to bila druga, dobio je isključenje i ranije završio meč...

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE