ZABILI GOL U ZADNJOJ SEKUNDI: United pobijedio West Ham i preskočio ga na 4. mjestu

22. 01. 2022 - 18:23 | Drugi pišu >> Fudbal

Manchester United je u 23. kolu Premier lige pobijedio West Ham 1:0 golom Marcusa Rashforda u trećoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Ralfa Rangnicka je ovom pobjedom preskočila upravo West Ham na četvrtome mjestu i potpuno se uključila u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

U utakmici bez previše prilika najveću je do Rashfordova gola imao Fred koji je u 50. minuti iz jako dobre pozicije pucao, ali preblizu Areoli i Francuz je to obranio. West Ham je najbliže golu bio u 88. minuti kad je Souček pucao glavom nakon kornera, ali je lopta otišla pokraj gola.

I kad se činilo da će završiti bez golova, Bowen je izgubio loptu uz aut liniju duboko u polovici Uniteda. Alex Telles odigrao ju je visoko za Ronalda s kojim u kontru jure Cavani i Martial. Ronaldo je odigrao Martialu, koji je proslijedio Cavaniju, a on oštrom loptom na drugoj stativi našao potpuno samog Rashforda koji s pola metra lako zabija u prazan gol za pobjedu.

Na usporenoj snimci činilo se da je Cavani u trenutku primanja lopte bio u zaleđu, ali je VAR sve izmjerio i zaključio da je Urugvajac bio u dopuštenoj poziciji te je gol priznat. United je tako došao do druge uzastopne pobjede.

(Index.hr)