Jorginho pomoću aplikacije tražio djevojku za zabavu, sada strepi

28. 01. 2022 - 12:56 | Druga strana sporta

S obzirom da je nogometna Evropa na pauzi dvije sedmice, veznjak Chelseaja Jorinhho odlučio je da ove dane iskoristi za odmor u Miamiju.

Brazilac koji nastupa za Italiju (30) je, prema pisanju britanskog The Suna, koristio aplikaciju za upoznavanje partnera pod nazivom "Raya" s ciljem da upozna neku damu za druženje.

To ne bi bilo ništa neobično da Jorginhova trenutna djevojka Catherin Harding (31) nije ostala sama u Londonu sa njihovim dvogodišnjim sinom.

Njegov profil otkrila je jedna obožavateljica koja je bila na odmoru u istom gradu.


"Bila sam iznenađena jer znam da ima djevojku iz onoga što sam prije pročitala o njemu. Profil mu je pun fotografija na kojima igra za Chelsea ili Italiju. Postoji još jedna njegova fotografija u bazenu. Naši su se profili poklopili, ali nisam se dopisivala s njim jer sam znala da je s nekim", navodno je neimenovana djevojka ispričala za The Sun.

Jorginho je do 2019. godine bio u vezio s Natale Leteri, s kojom je proveo osam godina, a onda se upoznao sa sadašnjom djevojkom.

Sada bi ga mogla dočekati veoma bijesna u Londonu nakon što je otočkim tabloidima procurila vijest o njegovoj navodnoj potražnji srodne duše na aplikaciji za upoznavanje u trenucima odmora u Miamiju. Jorginho može da bude jako zabrinut, morat će sve da prizna svojoj djevojci, koja će, nada se on, imati razumijevanja i preći preko svega.


Sportsport.ba