OVAKO SU CICIPASA UHVATILI U PREVARI! Medvedev bio u pravu - ona je to dokazala! (VIDEO)

28. 01. 2022 - 16:44 | Tenis

Ruski teniser bio je veoma grub u svađi sa sudijom, ali su njegove riječi dobile potvrdu zbog tajne operacije organizatora.

Danil Medvedev je savladao Stefanosa Cicipasa u polufinalu Australijan opena, ali ni ovaj meč nije mogao da prođe bez skandala u kojem je učestvovao Rus. Teniser koji se bori za drugu grend slem titulu i prvo mjesto na ATP listi uvredio je sudiju, a povod je bilo ponašanje grčkog tenisera.

Žalio se Medvedev da otac grčkog tenisera tokom čitavog meča daje savjete svom sinu, što nije dozvoljeno po teniskim pravilima, a od sudije u stolici tražio je da stane na put tome. Opsovao ga je, ali je kritika na neki način urodila plodom jer su organizatori ispravili grešku.

Glavni sudija meča je kasnije u toku susreta stvarno opomenuo Stefanosa Cicipasa koji se samo nasmijao i nastavio da igra bez pridavanja pažnje tom detalju, a pojavio se i zanimljiv snimak te situacije. Kako se može vidjeti na njemu, Cicipas je u prevari uhvaćen velikim lukavstvom.

SNIMAK POGLEDAJTE OVDJE.

Organizatori Australijan opena poslali su jednu žensku osobu da se pozicionira blizu boksa u kojem sjedi otac grčkog tenisera, kako bi ona mogla bolje da čuje komunikaciju koja se odvija između terena i tribina.

Po nekim izvorima riječ je o Grkinji Evi Azderaki-Mur, ženi koja je poznati teniski sudija, a koja razumije jezik što je ovom prilikom bilo neophodno. Ona je gestilukacijom rukama pokazala sudiji u stolici da razgovor stvarno postoji, nakon čega je Stefanos opomenut zbog ponašanja svog oca, prenosi MONDO.