IVANA KNOLL

SVE JE ZASTALO KAD SE POJAVILA ONA Najpoznatija hrvatska navijačica u provokativnom izdanju gledala Superboul s tribina

14. 02. 2022 - 13:12 | Bikini

Činjenicu da poslednjih nekoliko dana boravi u Los Anđelesu, najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol iskoristila je kako bi uživo prisustvovala spektaklu Superboula!

Ivana je na stadion Los Anđeles Remsa, inače osvajača ovog 56. Superboula, stigla u provokativnom izdanju i naravno da je privukla veliku pažnju navijača. Pogotovo domaćih, pošto je svoju podršku pružila upravo Remsima.

Ivana je na svom Instagram nalogu okačila veliki broj video snimaka sa utakmice - od momenta kada je stigla na stadion, zatim preko spektakla na poluvremenu do velikog slavlja pobjedničkog tima. OVDJE možete pogledati fotografije koje je Ivana okačila.

Ivana je nedavno boravila i na utakmici Los Anđeles Klipersa za koje nastupa njen zemljak Ivica Zubac, dok je nedavno putem Instagrama tražila i profesionalnog fotografa za vrijeme svog boravka u LA. Da li planira duže vrijeme da ostaje tamo, pokazaće vrijeme. OVDJE možete pogledati još neke fotografije atraktivne Hrvatice dok boravi u Los Angelesu.

Inače, ova atraktivna Hrvatica je pažnju na sebe privukla tokom Svjetskog prvensta u Rusiji, gdje je njena zemlja igrala finale i izgubila od Francuske. Zatim je Vatrene bodrila i na EP prošle godine, a bila je i u izboru za Mis takmičenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Njen "zaštitni znak" kada je u pitanju posao navijačioce svakako su atraktivne fotografije u bojama Hrvatske...