Ugovor od 60 miliona i skandalozna škrtost za pamćenje: "Djevojka je plaćala pola računa, dao joj je 100 dolara"

28. 05. 2022 - 07:51 | Druga strana sporta

Trogodišnja veza između velike zvijezde američkog fudbala Travisa Kelcea i njegove djevojke i bivše zaručnice Kyle Nicole okončana je zauvijek.

Nakon brojnih nesuglasica, prekida, pomirenja, veza je nakon nešto više od tri godine završena i više ih ništa ne može spojiti.

Kayla je u vezi sa zvijezdom Kansas City Chiefsa doživljavala nevjerovatne trenutke. Njena prijateljica tvrdi da se tako škrt čovjek nikad više neće pojaviti.

screenshot-12
"Njihova veza je zauvijek okončana. Nije nikakva prevara u pitanju već škrtost Travisa Kelcea", tvrdi prijateljica i nastavlja priču.

"Travis je toliko škrt da ju je na početku veze natjerao da mu dokaže da nije s njim zbog novca i da je drugačija od ostalih. Morala je da plaća pola računa, kako u kući tako tokom izlaska, putovanja. Dao joj je 100 dolara, da dobro ste čuli, 100 dolara za više od tri godine".

Travis Kelce je trenutno pod ugovorom s Chiefsima koji mu donosi 60 miliona dolara za četiri godine i zaista je nevjerovatno da je ovaj čovjek odlučio da upropasti vezu s djevojkom koja je u tri godine pokazala da nije s njim zbog novca.

I njoj je očigledno dosadilo da trpi ovakvu vezu i odlučila je da ode od škrte zvijezde.