NALETIO NA PREJAKOG

SRPSKI MMA BORAC DOBIO NEVIĐENE BATINE Instagram zabranio snimak JEZIVE POVREDE, ali ona nije najgora koju je dobio od Terminatora

24. 07. 2022 - 20:40 | Borba

Srpski MMA borac, Aleksandar Džoker Ilić, doživio je težak poraz na Oktagon 34 priredbi.

Srbin je bio dio glavne borbe večeri u Pragu, a poražen je od strane češkog borca Karlosa Vemole poznatijeg po nadimku Terminator.

Ilić je debitovao u poluteškoj kategoriji, a ulog borbe bio je upražnjen pojas prvaka svijeta. Ipak, borba je završena već u prvoj rundi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Terminator je srpskog borca bacio na leđa, potom i gušio sve dok Ilić nije predao.

Džoker je u kratkom roku prve runde dobio nekoliko žestokih udaraca što se vidjelo na njegovom potpuno izdeformisanom licu nedugo nakon borbe.

Ilić je objavio fotografije i snimke na društvenoj mreži Instagram na kojima je prikazao lice oteklo od silovitih udaraca.

- Nemam ništa za reći. Nemam opravdanja, bolji je pobedio sinoć. Podneću ovaj poraz kao muškarac. Nosim ove sunčane naočare zato jer imam dve devojčice kući i ne želim da vide kako im je tata razbijen - poručio je Ilić nakon borbe.

Srpski MMA borac objavio je i video snimke koji su napravljeni dok su mu ljekari ukazivali pomoć, odnosno dok su mu ušivali ranu iznad oka, a te snimke je društvena mreža Instagram ograničila kako bi zaštitila korisnike od osjetljivog i uznemirujućeg materijala.

3112051-screenshot-233-ff

FOTO: INSTAGRAM/ILKEMMA