CONOR MCGREGOR

BIO JE NA VRHU PLANETE, A SAD JE ZAPREPASTIO FANOVE: 'Smeće, potpuno se uništio'

02. 08. 2022 - 16:04 | Borba

Može li se MMA zvijezda Conor McGregor (34) vratiti na stare staze slave kad je bio nepobjediv, pitanje je koje postavljaju mnogi ljubitelji borilačkog sporta.

Irac je najavio veliki povratak u UFC te želi odmah napasti titulu prvaka u velter kategoriji, međutim, mnogi vjeruju da je trenutačno daleko od vrhunskog borca. Opušteni stil života kojem se prepustio nakon goleme zarade, ali i teške povrede loma noge sugeriraju da je on daleko od najboljih izdanja.

MEKGREGOR U VRELIM POZAMA NA JAHTI S MUŠKARCEM! Šokantne fotografije slavnog borca obišle planetu: Šta radiš to, Konore?!

A njegove objave na društvenim mrežama sugeriraju i da nije potpuno posvećen treningu za povratnički meč. Naime, na jednoj se vidi i kako je zapalio džo*nt.

"Ovaj momak više nikad neće biti ozbiljan borac. Smeće napušeno. Tužno je sve ovo. Zamislite samo da je još uvijek onaj stari", jedan je od žestokih komentara dok ga drugi i dalje maksimalno podržavaju:

"Kako ga možete ne voljeti? Nema potrebe da se šampion ikad više bori."

McGregora su nedavno ismijavali i nakon što je objavio video s treninga. Zbog sporog rada ruku zaključili su kako će se teško vratiti na razinu na kojoj je bio.