VIDIO SAM ŠEKILOVOG SINA, ODMAH SAM HTIO DA MU ZOVEM OCA! Oglasila se legenda Lejkersa

06. 08. 2022 - 16:49 | Košarka

Nasljednik Šekila O'Nila nije kao čuveni centar..

Može li nasljednik Šekila O'Nila da zaigra u NBA ligi? Odgovor na to pitanje čeka i legendarni centar, ali i mnogi drugi ljubitelji najjače košarkaške lige na svijetu. Prognoze nisu obećavajuće.

Šarif O'Nil (22) nije oduševio čuvenog asa i neakdašnjeg Šekovog saigrača iz Los Anđeles Lejkersa. Robert Ori imao je šta da kaže na račun mlađeg O'Nila koji je nedavno bio na probi u Lejkersima.

"Gledao sam ga i bio sam spreman da uzmem telefon i da pozovem Šekila. Htio sam da mu kažem da razgovara sa sinom i da mu objasni da ne može da igra na svoje prezime. Momak, moraćeš da se potrudiš. Šarif je zaista dobar dečko, ali ne znam da li ima tu 'vatru' u sebi koju je imao Šek", poručio je Ori.

Riječi Orija imaju veliku težinu. Uostalom, Robert je igrao za Hjuston, Finiks, Lejkerse i Sparse i osvojio je sedam titula. Šek je igrao za Orlando, Lejkerse, Majami, Finiks, Klivlend i Boston i četiri puta je podizao šampionski pehar.

Može li Šarif za početak bar do šanse da se oproba? Ostaje da se vidi, pošto na draftu nije izabran. Počeo je na UCLA univerzitetu (Los Anđeles), pa je prešao na LSU (Luizijana). Visok je 208 centimetara i može da pokrije pozicije krilnog centra i centra.