ŠOK! NAPADAČ BARSE VRIJEDI 250.000.000 € I TO NE ZBOG FUDBALA! Zgrnuo ogroman novac, a sada klubu zbog njega prijeti PROPAST

06. 08. 2022 - 20:29 | Drugi pišu >> Fudbal

Martin Brajtvajt odlično igra fudbal, ali je u biznisu izgleda dosta bolji!

Dok su neki zgroženi ponašanjem Barselone koja pored teške finansijske situacije i ogromnih dugova kluba troši ogroman novac na pojačanja, Đoan Laporta ističe da se ne boji ničega jer je klub zaradio stotine miliona eura. Ipak, zbog jednog čovjeka bi cijeli plan mogao da propadne!

U pitanju je Martin Bratvajt, danski napadač koji odbija da ode iz kluba dok mu Barsa ne isplati svaki cent propisan ugovorom. On je stigao u Barselonu van prelaznog roka iz Leganjesa, ima ugovor na još dvije sezone i poput Frenkija De Jonga neće ništa da oprosti Kataloncima. 

Njemu Barselona duguje 8.000.000 eura za dvije godine ugovora, ali to je prava sitnica u odnosu na prihode koje Brajtvajt ima van fudbala! On je svoj novac zarađen igranjem za Esbjerg, Tuluz, Milzbro, Bordo, Leganjes i Barsu sjajno uložio i sada njegovo bogastvo vrijedi preko 250.000.000 eura!

Brajtvatt posjeduje svoju modnu marku, ima nekoliko restorana, ali najviše novca je zaradio trgujući nekretninama u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Ukoliko ne pristane na nekakav dogovor sa Barselonom Andreas Kristensen, Frenk Kesi, Rafinja i Robert Levandovski neće moći da budu registrovani za Primeru naredne sezone. A ona počinje sljedeće subote kada Katalonci igraju sa Rajo Valjekanom...

(mondo.rs)