FILIP HRGOVIĆ OPET JE IZVISIO: To što rade hrvatskom boksaču više nije normalno

16. 01. 2024 - 10:00 | Borba >> Boks

Nažalost, ni ovoga puta ne donosimo dobre vijesti kada je karijera Filipa Hrgovića u pitanju. Dugo se govorilo o potencijalnom meču između njega i Josepha Parkera, pogotovo nakon prošlomjesečne priredbe u Saudijskoj Arabiji kada su obojica ostvarili pobjede, no sada i službeno od toga neće biti ništa

Da stvar bude gora, naš najbolji teškaš je ovog puta ‘‘izvisio‘‘ od svog nekadašnjeg rivala i protivnika, odnosno kineskog teškaša Zhileija Zhanga. Da, dobro ste pročitali, Zhilei Zhang i Joseph Parker će se međusobno boriti, i to već 8. ožujka na priredbi u Saudijskoj Arabiji koju će predvoditi Francis Ngannou i Anthony Joshua. Vijest je prenio i ESPN, tako da se sigurno radi o provjerenim informacijama, piše Fight Site.

Svi smo se nadali da će, konačno, Filip napraviti veći iskorak prema vrhu i boriti se protiv nekog zvučnijeg imena, a upravo smo si takvim argumentom opravdavali nedavni meč protiv Marka De Morija koji nije niti blizu taj rang boksača. Joseph Parker bi bio idealan Hrgovićev protivnik prije eventualne borbe za svjetsku titulu, no od nje nažalost nema ništa.