RASTU FRUSTRACIJE: Napadaču engleske reprezentacije prekipjelo

27. 04. 2024 - 12:06 | Druga strana sporta

Loše igre Manchester Uniteda dovode do velikih frustracija u njihovoj navijačkoj bazi. Nezadovoljstva kod navijača Uniteda odjeknu najviše s obzirom na to da je to i jedna od najbrojnijih baza na svijetu. Dovelo je to do toga da Marcusu Rashfordu zviždi nakon njegovih predstava, ali engleskom reprezentativcu je dosta takvog tretmana.

Rashford je ove sezone zabio osam golova u svim natjecanjima što je za apetite navijača Uniteda malo. Neki od njih su Engleza uzeli na zub te su ga i izviždali u posljednjoj utakmici protiv Sheffield Uniteda.

Drugi dio simpatizera Uniteda stao je u njegovu obranu. Većina krivicu vidi u Marku Goldbrigdeu. Popularni YouTuber s preko 300 tisuća pretplatnika nerijetko krivnju svali na Rashforda. Time utječe na dio publike koji onda također krive 26-godišnjeg Engleza.- Zahvaljujem na podršci. To je vrijeđanje i to traje mjesecima. Što je previše, previše je - poručio je Rashford svojim pratiteljima.

Englez će priliku za popravljanje dojma među navijačima imati u subotu. Manchester u 35. kolu nastavlja borbu za europska mjesta. Na domaćem terenu dočekuje Burnley Vincenta Kompanyja koji se grčevito bori za ostanak u Premier ligi.

(sportskejutarnji.hr)