PRGAVI IRAC U CENTRU PAŽNJE

MCGREGORU NEVJEROVATNA FIZIČKA PROMJENA PRAVI VELIKE PROBLEME: Ne može proći kroz vrata, tvrdi da nije dobio ni kap masti!

26. 10. 2022 - 18:49 | Borba >> MMA

Irski MMA borac Conor McGregor je u posljednje vrijeme napravio značajnu fizičku transformaciju dok se priprema za povratak u oktagon.

McGregor se nije borio od jula 2021. godine kada je njegov protivnik bio Dustin Poirier, a ta borba je prekinuta jer je Irac slomio nogu. Od tada se više nije borio, a špekuliše se u kakvoj je formi tako daleko od oktagona te da li se brine o svom tijelu.

Međutim, fotografije i snimci koje objavljuje na društvenim mrežama pokazuju da je napravio veliku transformaciju te da ulazi u formu kakvu fanovi i protivnici ranije nisu vidjeli.

Na Twitteru je objavio fotografiju na kojoj se vide njegove velike ruke. U opisu je naveo da kroz vrata prolazi bočno, piše Klix.ba. Njegovo tijelo je šire od vrata toaleta u kojem se fotografisao. Prije nekoliko mjeseci je rekao da je dobio 15 kg mišića i ni kap masti.

Jednom kada se vrati, McGregora čeka težak posao. Izgubio je nekoliko borbi u nizu, a neki tvrde da više nikad neće biti isti.

Ipak, on i dalje "proziva" druge borce, a posljednji na "meti" su bili Islam Mahačev i Alexander Volkanovski.