SIN RATNOG ZLOČINCA ARKANA PREŽIVIO PRAVI RAT U RINGU: Nokautirao rivala koji je uspio da ustane, ali...

08. 11. 2022 - 22:56 | Borba

Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Arkana, je ostvario i četrnaestu pobjedu iz isto toliko borbi i nastavio je sa perfektnim nizom u profi karijeri. On je poslije velike borbe u hotelu Ub nokautirao Gorana Babića tehničkim nokautom u sedmoj rundi i tako je srpskom bokseru koji živi u Švedskoj nanio prvi poraz u karijeri u njegovoj devetoj borbi u karijeri.

Najavljivao je Veljko da mu je ovo možda i najteži meč u karijeri, a to se moglo vidjeti i tokom borbe, gdje je bila viđena velika bitka i žestoka razmjena udaraca na obje strane, dok je u prošlim borbama Veljko bio znatno dominantniji i borci su često "padali kao klade".

Sada je obarao Babića u nekoliko navrata, ali se on dizao i hrabro nastavljao borbu. Ipak, posljedice na njegovom licu od udaraca su bile lako uočljive, a u jednom momentu je na licu mogla da se vidi i krv uz modrice.

Na kraju, Veljko je jednim udarcem patosirao rivala. On je pokušao da se vrati poslije brojanja, uspio je da ustane, ali je sudija ubrzo procijenio da nije u stanju da nastavi borbu i Veljko je tehničkim nokautom ostvario novu pobjedu i jubilarni 10. nokaut u karijeri.

Meč je pratila i njegova porodica, u prvim redovima su bili majka Ceca Ražnatović, sestra Anastasija, supruga Bogdana, a ovoga puta na meč je došao i njegov sin Lazar.