MOGAO BI NAZAD NA OLD TRAFFORD

ŠOK, U TORINU SU OSTALI U POTPUNOJ NEVJERICI! Iako za Juventus nije odigrao ni minute, Pogba se u ŠOKANTNOM transferu vraća u Premier ligu?

24. 01. 2023 - 15:53 | Fudbal >> Transferi

Juventus prolazi kroz izuzetno težak period zbog čega pojedini nogometaši kluba do kraja januara imaju namjeru napustiti Torino.

Borba za Evropu biti će posebno teška, a možda je neće čak ni igrati u svakom slučaju, s obzirom na moguću suspenziju i kaznu koja ih sljeduje.

Jedan od nezadovoljnih igrača i onih koji pod svaku cijenu žele da odu jeste i francuski veznjak Paul Pogba koji se ljetos vratio u Juve te nije odigrao niti minuta za ovog velikana zbog povrede.

Uslijedio je totalni “šok”. Naime, Pogba bi se vrlo lako mogao vratiti u redove Manchester Uniteda koliko god to u ovom trenutku izgledalo “čudno”, prenosi ugledna Gazzetta.

“Htio sam pokazati Manchester Unitedu da su napravili grešku što su čekali prošle godine da mi ponude novi ugovor. Povratak tamo je vrlo moguć”, rekao je Francuz prije nekoliko dana i dodatno podigao prašinu.

29-godišnjeg vezistu svi su “zaboravili” na terenu zbog povrede koljena i dugog odsustva te će mnogi reći da je njegovo dovođenje neviđeni rizik…